Vänner är också viktiga

juli 12, 2017 Emma Carlsson 0 Comments

Att hålla vänskap vid liv under en relation är inte lätt men det är ack så viktigt, både för dig och för din partner men även för er relation. 

Något som jag har kommit i underfund med under åren är hur viktigt det är att hålla vänskapsrelationer vid liv samtidigt som jag dejtar. Jag älskar att dejta och att vara kär är det bästa som finns men i och med att kärlek inte alltid varar för evigt är det viktigt att underhålla vänskapsrelationer under tiden som jag dejtar eller har ett förhållande.

Min första pojkvän

När jag och min första pojkvän blev tillsammans tappade jag tyvärr kontakten med många av mina vänner. Jag var helt och hållet inne i vår relation och hade helt ärligt ingen lust till att umgås med vänner eller familj för den delen, jag ville bara vara med min pojkvän som jag var oerhört kär i. Efter något år tog vår relation slut och jag kommer ihåg att jag då kände mig oerhört ensam och att jag kände att jag inte hade någon att vända mig till. Så småningom lyckades jag reparera relationen med några av mina vänner och jag lovade då mig själv att jag aldrig någonsin skulle göra samma sak igen.

Kärlek vara inte alltid för evigt

Hur härligt det än är att vara nyförälskad så varar inte förälskelse för evigt. Om du har tur går förälskelsen över i kärlek eller så tar den bara slut. Oavsett vad som händer är det viktigt att behålla vänskapsrelationerna. Dels är det viktigt att ha kompisar när ditt förhållande tar slut men det är även viktigt att ha kompisar när du är i ett förhållande som du kan prata av dig med samt få ny input som ger en positiv effekt i relationen.

Next Post