Onlinedating

juli 12, 2017 Emma Carlsson 0 Comments

Tidsbrist är vanligt idag och att dejta på nätet är därför perfekt. Jag har hittat en del favoriter och några hemsidor för onlinedating som lockar mindre. 

Att dejta via nätet är något som de senaste åren har blivit oerhört populärt. Det är trots allt så att de flesta av oss vill optimera vår tid och vi har helt enkelt inte tid till att vara ute på krogen eller leta efter någon till vardags. I och med att internet alltid är tillgängligt passar onlinedating de flesta av oss perfekt. För några år sedan var utbudet av olika hemsidor att besöka inte särksilt brett men idag finns det många hemsidor som du kan vända dig till om du är sugen på att testa på dejting på nätet. 

Mina favoriter

Jag tycker att det är oerhröt roligt att dejta och onlinedating är något som jag har fastnat extra mycket för senaste tiden. I och med att jag har testat en hel del hemsidor har jag skaffat några favoriter och några hemsidor som jag inte tycker är lika bra. Ett företag som erbjuder onlinedating är Mötesplatsen. Jag har gått på flera trevliga dejter tack vare Mötesplatsen och deras fantastiska onlinedating. Ett annat företag som jag gillar är Happy Pancake. Deras tjänst är helt gratis och det finns många medlemmer. Även på deras hemsida har jag lyckats hitta en hel del trevliga dejter. En annan klassiker som aldrig är fel är Match.com. Det kostar lite pengar att vara medlem på Match.com men jag tycker att det är värt det med tanke på utbud, att det är ett seriöst företag samt att hemsidan är enkel och smidig.

Tycker mindre om

 På samma sätt som att det finns en hel del hemsidor jag gillar finns det även ett par jag inte är lika förtjust i. Ett exempel på ett sådant företag är Tinder. Det är så klart individuellt men jag har inte riktigt fastnat för Tinder då jag upplever det mindre seriöst och mer lättflyktigt. Elitsinglar är ett annat företag som jag inte känner passar mig när det gäller onlinedating men det är som sagt helt och hållet individuellt och jag har kompisar som uppskattar deras onlinedating. 

Previous Post

Next Post