Om min blogg

Är du singel och vill få bra tips på hur du kan undvika tråkiga och stela dejter samt läsa en del roliga dejtinghistorier har du kommit till rätt plats. 

Jag har länge varit intresserad av att starta en blogg och nu har jag äntligen slagit slag i saken och startat en. På min blogg kommer ni att kunna läsa om en hel del saker men framförallt om mitt liv som singel, min vardag och mitt kärleksliv som ibland är fantastiskt och ibland inte lika aktivt.

Om mig

Jag är en kvinna som är 39 år gammal. För ett tag sedan flyttade jag till Göteborg och jag trivs hittills mycket bra med att bo i denna stad. Då jag växte upp på en mindre ort ute på landet var det i början en stor omställning att helt plötsligt bo i en stor stad men sakta men säkert börjar jag känna mig mer hemmastadd. Jag jobbar idag på ett vanligt 9-5 jobb och trivs bra med det. Min blogg är min passion då jag älskar att skriva och berätta vad jag har för erfarenheter samt dela med mig av det jag upplever. 

Kärleksliv

På min blogg delar jag med mig av roliga historier som jag upplever i samband med dejting och jag delar även med mig av tips och jag gör när jag dejtar. Framförallt har jag en del erfarenhet av att dejta vilka jag gärna delar med mig av. Jag hoppas så klart att mitt dejtande så småningom ska leda till att jag träffar någon men just nu njuter jag av att vara singel och gå på roliga och intressanta dejter med personer som jag känner lite grann eller som jag inte känner alls. Jag ser varje dejt som en potentiell livskamrat men också som en person som jag bara kan ha en trevlig stund med.