Ny date, nya smycken

december 12, 2019 Emma Carlsson 0 Comments

Kanske det är dags för en date och du känner att de smycken som du har inte passar för det tillfället. Ny date kan innebära nya smycken för dig. Även fast man har en massa olika smycken så på något vis så finns det inte något som man kan tänkas sig använda vid olika tillfällen.

Rensa i smyckeskrinet

Det kan vara en smart idé att rensa i smyckeskrinet för att få plats med något nytt. Sälj de smycken som du inte använder eller känner ha tappat sin glans. Guldsmycken kan säljas och få bra betalt för. Andra smycken kan säljas på blocket eller liknande. Det finns säkert de som kan ha ett intresse för dina gamla smycken och kan tänka sig att betala en slant för dessa. Ett annat tips kan vara att bjuda hem sina väninnor och byta smycken med varandra. Det inte du använder kanske någon annan vill använda och tvärtom.

Hitta något nytt och spännande

Hos Mila Silver kan du hitta nya spännande smycken som du kan använda på din date och framtida dater. Det är alltid roligt att förnya sig då det kommer till smycken. Ett nytt halsband och passande örhängen till detta. Likaväl som vi köper nya kläder så ska vi naturligtvis köpa nya smycken också. Det som vi haft i ett par år kanske har gjort sitt och känns inte så modernt idag. Att få köpa något nytt och trendigt är alltid trevligt. Det finns mycket trevligt att hitta hos Mila Silver att köpa.

Byt smycken med någon väninna

Om du inte vill köpa något nytt smycke så bjud in någon väninna så kan ni byta smycken med varandra. Om du har många smycken som du skulle vilja byta så kanske det fler som blir bjudna. Bjud på något gott i glasen och skifta smycken med varandra. Du kanske har något som någon annan är intresserad av och tvärtom. Ett smidigt sätt att få lite förändring i sitt smyckeskrin.

Previous Post

Next Post