Midjekorsetten kanske är något för dig

oktober 6, 2022 Emma Carlsson 0 Comments

Varje dag blir du som har sociala medier översköljd med en uppsjö av olika skönhetsideal. Detta samtidigt som du övervältras av andra budskap som talar om att du måste acceptera dig själv precis som du är.

Att bli splittrad mellan förnuft och skönhetsideal är inget nytt problem. Redan under 1800-talet var kvinnorna oense i den här frågan.

Då var den kvinnliga självständigheten på frammarsch och många kvinnor ifrågasatte den kvinnliga korsetten. Kunde det verkligen vara bra för hälsan att gå runt i en korsett som satt åt så hårt runt midjan?

Olika typer av korsetter

Idag behöver du inte bära obekväma korsetter. Du kan nämligen hitta bekväma korsetter som både framhäver dina former utan att för den sakens skull vara obekväma. Beställ online om du letar efter sköna och vackra korsetter, som även förbättrar hållningen och stödjer ryggen.

Dessutom behöver du aldrig bära en korsett för att behaga någon annan, men ibland är det härligt att bara få känns sig som en vacker kvinna.

Faktum är att under de senaste åren har det faktiskt blivit mer populärt med plagg som verkligen lyfter fram de kvinnliga formerna. Det verkar som om det finns ett uppdämt behov av att få uttrycka sin kvinnlighet med mer lekfulla kläder.

Previous Post

Next Post