Hitta passande jeans

januari 12, 2023 Emma Carlsson 0 Comments

Att hitta jeans som verkligen sitter bra kan vara en utmaning. Dessutom är det ibland extra svårt om du har en plus size storlek. Men faktum är att det finns ett stort utbud av jeans i större storlekar. Alla kan få bära jeans som är både bekväma och snygga. Titta gärna in här och shoppa loss här, kanske du hittar dina nya favoritjeans?

Vilka jeans passar mig?

Det finns många olika faktorer att tänka på då man väljer jeans; stil, passform, färg, tvätt, stil och prisklass. Bäst är att utgå från vad du trivs med och i vilka sammanhang du skall använda dem. Är jeans något som du använder mest till vardags, då kanske en mer avslappnad modell är för dig. Men om du använder jeans på jobbet, kanske du kan välja en mer dressad modell. Sen är det bara att prova dig fram och hitta jeansen med den perfekta passformen för din kroppstyp.

Jeanstrend för herrar

Trenden för i år är en lite lösare och rakare modell. Det ska även vara en lite högre midja. En trend som passar utmärkt för de som har lite större storlek. Färgmässigt ska jeansen nu vara ljusa. Men viktigaste är alltså att hitta ett par jeans som man känner sig bekväm i. Det är modestilisternas bästa knep för jeansköpet.

Previous Post

Next Post