För den som börjar bli tunnhårig

februari 14, 2022 Emma Carlsson 0 Comments

Det är inte roligt när håret börjar tunna ut på hjässan eller när det börjar falla helt och hållet. Men du behöver inte vara orolig. Det finns idag gott om olika tekniker som kan hjälpa dig som tappar hår.

Det kan vara allt från olika typer av krämer som du smörjer in hjässan med varje dag till massage av hårbotten. Vad som än passar dig kan du handla online för att slippa gå med en skinande hjässa.

Innovativa tekniker

Först och främst är det viktigt att följa utvecklingen kring tunnhårighet. Forskningen har kommit långt på bara några år. För tjugo år sedan kunde du knappt önska att tekniker som hårbotten massage fanns. Idag använder många olika typer av preparat för att få tillbaka sitt hår. Men i själva verket skulle det ibland räcka med att stimulera hårbotten.

Viktigt med rutin

Sist men inte minst är omhändertagandet av ditt hår väldigt viktigt. Det finns egentligen inga mirakelkurer utan du kommer behöva vara konsekvent i din hårvård. Det allra bästa sättet att implementera en rutin är att koppla den till en annan ritual. Forskare säger att det tar 90 dagar att implementera en vana. Börja med att implementera din hårvård till tandborstningen.

Previous Post

Next Post