Ett liv som fotbollssupporter

april 14, 2022 Emma Carlsson 0 Comments

Detta att vara en inbiten fotbollssupporter är ett tufft liv. För det första är du ständigt i tankarna på nästa match och kommande utmaning. Om det dessutom har varit lite motgång rent resultatmässigt är det än svårare.

Som supporter följer du ditt lag i vått och torrt likt ett livslångt äktenskap. Kärleken till en klubb kan faktisk jämföras med äktenskapet. Dessutom är det få relationer som binder ihop grupper av kända och okända människor såsom ett gemensamt intresse, som ett fotbollslag gör.

Sammanhållning inom sporten

Det spelar ingen roll om du är supporter till ett svensk, engelsk, italiensk eller tyskt lag. Det finns alltid känslor och något att prata om när du hittar en likasinnad. Livet som fotbollssupporter har dessutom en annan magisk förseelse. Jämfört med mönstring i det militära lyckas ett fotbollslag få hela grupper av människor att klä sig i uniform.

Tillsammans skapar supportrar en näst intill euforisk känsla när hela grupper av supportrar sjunger tillsammans. I denna kör är alla välkomna att sjunga sin hyllning till de som på fotbollsplanen utför sin magi. Känner du igen dig i denna beskrivning och vill uppdatera din garderob med de senaste produkterna kan du titta in på Sam Dodds. Här hittar du accessoarer för fotbollssupportrar.

Previous Post

Next Post