Hitta dina träningsrutiner

september 16, 2019 Emma Carlsson 0 Comments

Om man börjar närma sig 39 plus någonting i åldern så är det än viktigare att man hittar sina rutiner då det kommer till träning. Ju tidigare man börjar desto bättre. Men som med mycket så är det alltid lätt att vara efterklok. Om du är betydligt yngre än så gäller det att du hittar dina träningsrutiner som du kan hålla i under väldigt lång tid.

Skaffa bra produkter för träningen

Se till att skaffa dig det som du behöver för att utföra din träning. Det finns massor med produkter från Adidas som kan passa för just den träning som du utför. Har du träningsskor som du regelbundet använder så bör du veta att dessa börjar tappa sin funktion efter ungefär 150-200 mils löpning. Springer du regelbundet så är skorna den viktigaste investeringen du gör för din träning. Även funktionella träningskläder är bra att skaffa sig och gärna ett par uppsättningar om några skulle ligga i tvättkorgen.

Variera träningsformer

Det kan förvisso vara skönt att variera träningsformer och om du börjar med löpning så finns det andra träningsformer som kan få dig att hålla dig i form. Det kan vara skönt att kunna variera och få träna något annat. Hela kroppen behöver få röra på sig och det kan finnas andra träningsformer som är bra komplement till exempelvis din löpning. Styrketräning är ett bra komplement då detta gör dig starkare. Se till att träna upp ditt bålparti då detta gör att du bli en bättre löpare.

Previous Post

Next Post